Chciałam dziś się zarejestrować na r7, ale napisali, że rejestracja na tym serwerze zamknięta. Nie wiecie, czy to jest tymczasowe, czy też już w ogóle nie będą tam rejestrować?
to ja zalatwie sprawe
moge? moge? na pewno moge?
kurde kto mi zabroni? jestem adminem foruma - szanowni panstwo linki prosze sobie dodac w profilu i tyle, usuwam posty z tego tematu, nie od tego jest
wasz kochany admin
_________________ Zostaniemy tylko we dwoje:
Bóg na niebie i ja na ziemi.
A to ja niedawno zacząłem, dziś zrobiłem konto na r7 i jeśli by się dało, to chętnie bym do was przystąpił :]. W GW fajnie nam sie gra, to może i w BW mi coś wyjdzie... :P
Aslax, tutaj panują troszkę inne zasady, narzucamy dyscypline, bierzemy graczy z odpowiednią ilością punktów.
Guild Wars to Guild Wars, gra sie bardziej na luzie, a Blood Wars to co innego, by coś osiagnąć musimy stawiać minimalne wymagania.
Pewne osoby, ktore maja dostep do tej czesci forum, nie sa w OLA w BW, mimo, ze grają/graly, jak Drirr, Moriah czy Boogie, raczej z uprzejmowosci, jakby potrzebowali pomocy w BW. . Wiec to nei jest tak, że bierzemy ludzi, ktorzy grają w GW, bo z nimi gralismy.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach