Ordo Lupi Albi Strona Główna
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki Rejestracja  Zaloguj  Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: walgierz
Nie 10 Sty, 2010
Podanie - Kojot Deathmaster
Autor Wiadomość
Kojot
Gość
Wysłany: Sob 09 Sty, 2010   Podanie - Kojot Deathmaster

Witam

Doświadczenie z Guild Wars: W GW zacząłem grać od września 2005 roku. Przez większość czasu grałem GvG (na dość przyzwoitym poziomie, moja gildia często była w top 100 :) ), grając PvE niewiele. Po czasie jednak gra mi się trochę przejadła i mniej więcej kilka miesięcy po premierze Nightfalla, przestałem grać. Przez ten czas miałem przerwę (nie pamiętam kiedy wyszedł NF, ale wydaje mi się, że nie grałem ponad 2 lata). W ostatnim czasie jednak, znów zaczęła wracać mi ochota, by pograć w tę grę. Tym razem chciałbym się skupić na trybie PvE, który przez ten czas był przeze mnie zaniedbywany (choć przeszedłem fabułę 3 kampanii). Nie posiadam GWEN, ale jeśli znów urośnie we mnie zapał do tej gry, na pewno w najbliższym czasie kupię. Szukam, więc gildii w której w miłej atmosferze mógłbym porobić zaległe bonusy w misjach, zwiedzić lokację, których jeszcze nie widziałem, czy pograć trochę na hard mode (w zasadzie to prawie w ogóle w niego nie grałem). Czyli po prostu - chciałbym poznać tę grę od strony PvE. (choć na pewno jak ktoś byłby chętny, to zagram PvP)

Ogólnie o mnie: Mam 18 lat i na imię mi Krzysztof :). W tym roku piszę maturę, a po maturze mam nadzieję studiować historię (historia to moja pasja).

IGN : Kojot Deathmaster

Pozdrawiam

Kojot
Gość
Wysłany: Nie 10 Sty, 2010   

Hm :) Zapomniałem jeszcze napisać, że głównie gram nekromantą. Mam też inne postacie PvE, choć nimi niewiele mam odkryte. Są to : derwisz, rytualista, ranger i elementalista, ale raczej gram tylko nekromantą. Resztę miejsc na postacie mam wolną (wykorzystuje je na postacie pvp)

walgierz
princeps

Gildia Guild Wars: [OLA]
Wysłany: Nie 10 Sty, 2010   

Będziemy łapać się w grze.
Zarejestruj się od razu na nowym forum:
http://ordolupialbi.pl/forum/index.php

[ ZAMKNIĘTY ]
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Możesz zmieniać swoje posty